Hírlevél

Kategóriák

Felhasználási feltételek és Üzletszabályzat

 

 

Fizetés

A vásárlás értékének kiegyenlítése történhet utánvéttel vagy előreutalással. Személyes átvétel esetén telephelyünkön készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet. Személyes átvétel esetén ÁFÁ-s számla igényét kérjük a pénztárnál előre jelezze. Utánvéttel a csomag díja az átvételkor fizetendő közvetlenül a futárnak, előreutaláskor pedig a szállítást a pénz megérkezésekor indítjuk. Az oldalunkon feltüntetett árak Bruttó árak, amelyek az áfá-t már tartalmazzák.

Házhozszállítás

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítás munkaidőben történik, ezért fontos, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy.
A várható szállítási határidő a rendelés feladását követően 3-5 munkanap. A kiszállítás kezdetéről e-mailben értesítést küldünk.
Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy az elérhetőségével. Ez esetben kérjük, minél előbb vedd fel vele a kapcsolatot.

Sorozatosan sikertelen kiszállítás esetén az adidascenter.com fenntartja magának a jogot, hogy elálljon az adott felhasználó rendelésének teljesítésétől és törölje a rendelést.

Reklamációk, kifogások

A csomag átvétele után kérjük, ellenőrizd a csomag tartalmát. Kérjük, minél hamarabb jelezd ügyfélszolgálatunkon, ha valami hiányzik a csomagból. Rendelésed során élhetsz a 17/1991. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával az áru átvételét követő tizennégy napon belül. Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül banki átutalással visszatérítjük. Visszáru küldésekor kérjük a csomagban kitöltve mellékeld a visszáru jegyet is, amely erről a linkről letölthető és nyomtatható.
Figyelem: az elállási jog gyakorlása vagy az utólagos méretcsere miatt felmerülő költségeket a Vevő viseli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni. Csak a sértetlen, eredeti állapotban lévő terméket tudjuk visszavásárolni, ezért a megvásárolt terméket felpróbálás előtt semmiképpen se mosd ki, ne vedd le róla a címké(ke)t, mert ha nem is felel meg, sajnos csak abban az állapotban van módunk visszavenni, amelyben elküldtük. A terméket használt, kopott, láthatóan viselt/hordott állapotban sajnos nem áll módunkban visszavenni. Fürdőruhák esetében (bikini, trunk, boxer) higiéniai okok miatt nem áll módunkban méretcserét eszközölni! Utánvétes csomagot nem áll módunkban befogadni. Mind ezen felül az Adidas Center fenntartja magának a jogot, hogy a terméket visszautasító , lemondó vagy átvételt megtagadó megrendelőtől a korábbi és a jövőbeli kedvezményeket megvonhatja!

A webáruházban megjelenített képek esetenként eltérhetnek a valóságtól, a fotózás közbeni fény és árnyék hatások befolyásolják a képeken látható színeket. Rendelés után küldött automatikus üzeneteink nem minősülnek rendelés visszaigazolásnak, így esetlegesen, ha egy termék vagy egy teljes megredelés nem teljesíthető munkatársunk mindenképpen felveszi a kapcsolatot a rendeléskor megadott email címen vagy telefonszámon.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A személyes adatok abból a célból kerülnek tárolásra, hogy a kérését teljesíteni tudjuk, valamint marketing, piackutatási, ill. az eladások nyomon követése céljából is, ill. azért, hogy az Adidas Center felvegye a kapcsolatot. Az Adidas Center a fenti célból az adatokat hozzáférhetővé teheti cégcsoportján belül, ill. ügynökei részére. Minden szükséges és indokolt lépést megteszünk annak érdekében, hogy személyes adatainak a kezelése biztonságosan és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően történjék. Ön bármikor tiltakozhat a személyes adatai marketing célú kezelése, ill. használata ellen.

Az oldalon található információk szándékaink szerint a lehető legátfogóbb és legtényszerűbb módon kerültek feltüntetésre. Fenntartjuk viszont az árak, színek, anyagok, felszerelések, specifikációk, és a készletre vonatkozó rendelkezésre állási adatok értesítés nélküli változtatásának jogát.

 

Hozzáférés biztosítása

Az Adidas Center igyekszik biztosítani, hogy az Oldal a nap 24 órájában elérhető legyen, de nem felelős azért, ha az Oldal bármikor, bármennyi ideig mégis elérhetetlenné válna.

Az Oldalhoz való hozzáférés ideiglenesen, értesítés nélkül felfüggeszthető rendszerhiba, -karbantartás vagy -javítás miatt, illetve a cég érdekkörén kívül eső okokból.
Szolgáltatónk: Laten Bt. 8008 Székesfehérvár, Pf: 68

 

Látogatói adatok és magatartás

A személyes adatok kivételével az Oldalunkra, közösségi portálunkra, elektronikus felületeinkre küldött vagy ott közzétett („belinkelt”) minden anyag nem bizalmas adatnak minősülnek, azok tulajdonjogáról a felhasználó lemond. Az Adidas Centert semmiféle kötelezettség nem terheli ezen anyagokkal kapcsolatban.

 

Az adatok pontossága

Az Adidas Center minden szükséges erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek. A folyamatos frissítésekből, fejlesztésekből kifolyólag viszont a jelen Oldalon megjelenített termékek eltérhetnek a kurrens specifikációktól. Az itt leírt vagy látható termékek közül néhány csak meghatározott területen vagy időszakban, ill. csak felár ellenében érhető el. Javasoljuk, hogy a rendelés előtt, akár több kommunikációs csatornán is vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy email-ben. Az Adidas Center fenntartja a termékleírások és a feltüntetett árak tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. A webáruházban megjelenített képek esetenként eltérhetnek a valóságtól, a fotózás közbeni fény és árnyék hatások befolyásolják a képeken látható színeket.

 

Kapcsolat

Kérjük, jelezd számunkra észrevételeidet vagy küldd el kérdéseidet, mert a véleményed és visszajelzéseid értékesek számunkra. A beérkező üzenetekre, levelekre amilyen gyorsan csak lehet, reagálunk.

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed lenne, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06-1-415-0161
E-mail: info@adidascenter.com
Hétfő – Péntek: 10:00-18:00


FőoldalFőoldal

Rendelés leadáshoz látogass el
ÚJ WEBSHOPUNKBA:


SPORTNETWORK.HU

 
vagy hívd Ügyfélszolgálatunkat:

+36-1-415-0161

10,000 Ft feletti vásárlás esetén
kattints a kosár gombra és írd
be a FREE szót a kód mezőbe
az ingyenes kiszállításért!*
...további részletek

 

ADIDAS CENTER


Ügyfélszolgálat

 H-P 10:00 - 19:00

Tel: +36-1/415-0161

Mail: info@adidascenter.com

 

Személyes átvétel:

1152 Budapest,

Szentmihályi út 131.

Pólus Center - Adidas

Rendelj telefonon! H-P 10-18H

 

 

PARTNERÜNK:

Játékok a legjobb áron! https://jatek.center

 

Új termékek

No new products at this time

Akciós Termékek

Megtekintés