Newsletter

Categorii

Felhasználási feltételek és Üzletszabályzat

Fizetés

A vásárlás értékének kiegyenlítése történhet utánvéttel vagy előreutalással. Utánvéttel a csomag díja az átvételkor fizetendő közvetlenül a futárnak, előreutaláskor pedig a szállítást a pénz megérkezésekor indítjuk.

Házhozszállítás, Szállítási díj

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítás munkaidőben történik, ezért fontos, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy.
A várható szállítási határidő a rendelés feladását követően 3-5 munkanap. A kiszállítás kezdetéről e-mailben értesítést küldünk. Kérésre telefonon is emlékeztetünk.
Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy az elérhetőségével. Ez esetben kérjük, minél előbb vedd fel vele a kapcsolatot.

A kiszállítás 10,000 Ft érték feletti vásárlás esetén Magyarország területére a kiszállítás díjmentes. 10,000 Ft alatt 1,200 Ft. Külföldi kiszállítás esetén az árak megtekinthetők Zónatáblázatunkban.

Sorozatosan sikertelen kiszállítás esetén az adidascenter.com fenntartja magának a jogot, hogy elálljon az adott felhasználó rendelésének teljesítésétől és törölje a rendelést.

Reklamációk, kifogások

A csomag átvétele után kérjük, ellenőrizd a csomag tartalmát. Kérjük, minél hamarabb jelezd ügyfélszolgálatunkon, ha valami hiányzik a csomagból. Rendelésed során élhetsz a 17/1991. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül. Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatérítjük.
Figyelem: az elállási jog gyakorlása vagy az utólagos méretcsere miatt felmerülő költségeket a Vevő viseli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni. Csak a sértetlen, eredeti állapotban lévő terméket tudjuk visszavásárolni. Ezért a megvásárolt terméket felpróbálás előtt semmiképpen se mosd ki, ne vedd le róla a címké(ke)t, mert ha nem is felel meg, sajnos csak abban az állapotban van módunk visszavenni, amelyben elküldtük. A terméket használt, kopott, láthatóan viselt/hordott állapotban sajnos nem áll módunkban visszavenni. Mind ezen felül az Adidas Center fenntartja magának a jogot, hogy a terméket visszautasító , lemondó vagy átvételt megtagadó megrendelőtől a korábbi és a jövőbeli kedvezményeket megvonhatja!

A webáruházban megjelenített képek esetenként eltérhetnek a valóságtól, a fotózás közbeni fény és árnyék hatások árnyalataiban befolyásolják a képeken látható színeket.


AcasăAcasă

Produse noi

Nici un produs nou

Specials

All specials